Outdoor
Stiksels
Materiaalmix & softshell
Curly Fake Wool
Accessoires

De winter is eindelijk aangebroken in december! Je kunt je verheugen op een grote verscheidenheid aan stiksels, materialen, functionaliteiten en snitten in de bekende kleurdiversiteit van CECIL. Ontdek nu onze jassen, mantels en bodywarmers en laat de herfst beginnen.

Outdoor
Jas of vest met stiksels

Onze alltime-favourite keert ook dit jaar terug en is zoals gebruikelijk heel divers. Je vindt een grote verscheidenheid aan stiksels op jassen, bodywarmers en mantels: ruiten, moderne, klassieke, zigzag- of V-stiksels.

Outdoor
Curly Fake Wool

Als je het in de winter zacht en behaaglijk wilt hebben, zit je helemaal goed met onze artikelen van imitatiewol. Met een capuchon, sportieve details en zwarte contrasterende naden kan het outdoorseizoen echt beginnen.

Materiaalmix & softshell

Jassen en mantels van een materiaalmix met scuba of van softshell zijn zacht, ademend en stevig - ideaal dus voor de winter. Ontdek ook onze parkers en windjacks in een gemengde look.

Highlight: ruiten stiksels

Aantrekkelijk vanwege hun moderne look en topfuncties: deze maand staan onze warme jassen met ruiten stiksels in het middelpunt. Een tweewegrits, gerecyclede vulling en een afneembare capuchon maken van hen echte outdoor-favorieten.

Accessoires

Mutsen, sjaals, hoofdbanden, poncho's: passen accessoires bij onze jassen, bodywarmers en mantels vind je hier. Als klassieke variant, met ruitpatroon & franjes of in effen kleuren: we hebben veel warme accessoires in onze collectie!