Beloved Denim

Denims Everywhere

Hier vind je een selectie van onze populairste denim-modellen - spannend, hè! Want met onze denims worden al je wensen vervuld. Vind je perfecte pasvorm met onze jeans guide.

De beschikbaarheid van de verschillende stijlen varieert afhankelijk van de collectie.

Style Charlize

stijl Charlize

De stijl Charlize combineert een medium taillehoogte met een nauwsluitende pasvorm. De pasvorm ziet er uitgerekt en smaltoelopend uit. Afhankelijk van de pijpvorm, straight of slim, past jouw persoonlijke jeansfavoriet in elke look.

Ontdek onze topfavorieten in de Style Charlize:

Fits in stijl Charlize

Middelhoge taille
Slim fit
Strakke pijpen
Wide pijpen

Denims in de Style Charlize:

Style Scarlett

stijl Scarlett

Ongedwongen en authentiek - de CECIL-denim in de stijl Scarlett voor een relaxed draaggevoel. De loose-fit en de enigszins smaltoelopende pijpen komen het best tot hun recht als je ze oprolt. Een casual look is gegarandeerd!

Fits in stijl Scarlett

Middelhoge taille
Loose fit
Rechte pijpen

Denims in de Style Scarlett:

Style Toronto

stijl Toronto

Door de hoge tailleband en de smalle pijpen zien de pijpen van de CECIL-denim in de stijl Toronto er optisch langer uit. De trendy high rise flatteert elke taille. Of het nu straight leg of slim leg is, de verhullende pasvorm past dankzij de keuze aan wassingen perfect in elke garderobe.

Fits in stijl Toronto

Hoge taille
Slim fit
Strakke pijpen
Wide pijpen
Wijde pijpen

Denims in de Style Toronto:

Wil je nog meer weten over jouw perfecte jeans-stijl?

In onze jeans guide vind je alles wat je moet weten over pasvormen en stijls zodat je de denim-look vindt waar je dol op zult zijn!