Special Collection

De zomer staat voor de deur en wij zorgen ervoor dat de zon altijd schijnt. Grote bloemenprints, onopvallende bladprints of strepen in kleurverloop – het maakt niet uit wat je kiest, onze losse, luchtige styles bezorgen je meteen een zomergevoel. Voel jij de zonnestralen ook al op je huid?

Dress

THIS OR THAT?

Ontdek het eindeloze zomergevoel! Draag onze onopvallende print gewoon als een complete look. Met een jurk als eendelige outfit of een broek met een bijpassende top, combineer je in een handomdraai een super moderne outfit.

Jumpsuit
Summer minimals

Onze zomer-must-have: onopvallende prints op broeken, shirts, blouses of jurken. De print is perfect als lichte style en prachtig om als zomerlook op kantoor te dragen. Afgestemd op de collectiekleuren vind je deze maand probleemloos de juiste combinatie-items voor bij de print.

Onze grote bloemenprint straalt een puur zomergevoel uit. In gedachten zijn we al op de stranden van de vakantiebestemmingen van deze wereld. Vacation mode: on!

Bloomimg Summer
Highlights Special Collection

Zoals de naam al doet vermoeden, is onze Endless Sunshine-collectie vooral één ding: speciaal. Onze highlights laten zien wat de collectie zo speciaal maakt. Met een langere armlengte dan normaal, bewegen het tuniekshirt en de blouse met ronde hals heel mooi om de arm. De blouse met grote bloemenprint van 100% katoen is bovendien extra luchtig en licht - perfect voor op kantoor en voor een zomer waarin de zon altijd schijnt.

Special Collection
Vacation Styles

Kun je maar geen genoeg van de zomer krijgen?