Vacation Looks

Komt je vakantie eraan en sta je voor de vraag welke outfits en kledingstukken je in je vrije tijd kunt dragen of voor een reis moet inpakken?
Hier laten we je zien wat heel goed staat in je vrije tijd, of je nu op reis bent of je tijd thuis doorbrengt.

Maritime Stripes

Verticaal, horizontaal, op shirts, blouses, rokken, broeken, jurken of zelfs jeans - strepen staan gewoon altijd. Passend bij de zomer kun je met onze maritieme strepen prachtige outfits samenstellen die een puur vakantiegevoel beloven.

Met onze artikelen van lyocell creëer je een denim-look van zachte, lichte kwaliteit. Of het nu als jurk, rok, broek of jas is, deze collectie heeft voor ieder wat wils. Onze tip: combineer boven- en onderkleding voor een complete denim-look!

Lyocell
Light Cotton

Light cotton als materiaal is super comfortabel om op warme dagen en op vakantie te dragen. Het katoen zorgt voor zeer licht en luchtig materiaal dat heel zacht aanvoelt en losjes valt.

Jersey

Uit de koffer, aantrekken en klaar!

Ben je bang dat je kleding onderweg gaat kreuken? Materialen zoals jersey en mousseline zijn zeer comfortabel en kreuken nauwelijks - ze passen dus perfect in elke reistas en zijn een prachtige kledingkeuze voor elke activiteit.

Beautiful Boho

Ontdek nog meer vakantiegevoel met onze boho print.